2011-09-26

Suonenjoella ja Helsingissä

Lauantai-aamuna laitoin kamat kasaan, ja suuntasin kohti Suonenjokea äitin luokse. Tarkemmin ottaen talo kylläkin sijaitsee Leppävirran puolella, mutta Suonenjoki on kuitenkin (ainakin teitä pitkin) lähempänä. Pakkasin kaikki Gillin tarvikkeet ja paljon muutakin tavaraa, tuli täysi autolastillinen. Iltapäivästä olin perillä Pieniniemessä. Iltaa vietettiin äitin kanssa jutellen, mässäillen ja televisiota katsellen. Sunnuntaina en kerinnyt jäämään kovin myöhään, koska  päivälle oli paljon muuta ohjelmaa.

Ajelin siis takaisin Muurameen ja kämpän ostaja tulikin katsomaa muutamia huonekaluja. Sain hänelle myytyä keittiön pöydän ja tuolit. Sitten tuli käymään nainen, joka oli huutanut multa huutonetistä Tupperware-tuotteita. Illalla lähdin rivitanssiin ohjaamaan toistaiseksi viimeistä kertaa. Ohjasin nostalgisesti tanssin nimeltä Latin Spice, joka oli ensimmäisiä tansseja, joihin itse ihastuin rivitanssia aloitellessani syksyllä 2004. Porukka hieman ihmetteli, että enkö sitten voinut yhtään helpommista tansseista "uraani" aloittaa... No onhan tuon tanssin musiikki tosi nopea. Mutta olen ehdottomasti sitä mieltä, että tanssissa kehittymisen kannalta on tärkeää ottaa haasteita ja opetella tansseja, jotka eivät ihan heti aukene ja joita joutuu ehkä kotonakin vähän treenaamaan.

Rivitanssin jälkeen kävin iskän luona pikavisiitillä viemässä pari pahvilaatikkoa, tulostamassa muutaman paperin ja lainaamassa vaakaa. Sitten kotona odottikin vielä pakkaamisoperaatio. Inhoan pakkaamista, enkä koskaan tiedä, mitä ottaisin mukaan. Joten päädyn aina ottamaan ihan liikaa. Tällä kertaa tavaraa tuli n. 19 kiloa ja sitten vielä jotain käsimatkatavaroita siihen päälle. Niillä pitäis noin kaksi viikkoa selvitä ensin täällä Suomessa ja sit Haniassa Kreetalla.

Tänään aamulla hyppäsin siis kuuden bussiin Muuramesta ja köröttelin Helsinkiin. Kävin ensin labrassa, missä multa otettiin verikokeet. Sitten menin kaupungille etsiskelemään sopivia kenkiä tulevaan työhön. Ne pitää olla ruskeat avokkaat. Yhdet hyvät löysin, mutta niissä ei tietenkään ollut mun kokoa. Sitä samaa mallia metsästin myös muista liikkeistä tuloksetta. Löysin kuitenkin toisenkin mallin ja ajattelin, että varmaan loppujen lopuksi ostan ne. Sitten vartin yli yksi mulla oli työterveyshoitajalla työhöntulotarkastus. Tsekkasivat, et mikä mun terveydentila on, millaisia elämäntapoja on ja että rokotukset on kunnossa. Mulla tuntui olevan kaikki ok, mutta huomenna vasta saan maksakokeiden tulokset. Eiköhän nekin ole kunnossa!

Terveystarkastuksen jälkeen palloilin vielä kaupungilla jonkun aikaa ja ostin mm. Ginasta yhden topin ja vyön. Meinasin sortua ostamaan muutakin, mutta sitten otin järjen käteen :D Hyvä minä! Sitten lähdin metrolla Vuosaareen, missä tuttavaperheemme mies oli jo minua vastassa. Onneksi sain tämän kotimajoituksen, kiitos Pike ja Yrjö! Hotellimajoitus olisi tullut aika kalliiksi...

Nyt pitää lähteä nukkumaan. Huomenna on ensimmäinen kurssipäivä ja koulutus alkaa yhdeksältä. Odotan innolla! Viime yönä tuli nukuttua huimat 4 tuntia, joten nyt olis pakko vetää hieman unta palloon! :D Eli eikun öitä ja kauniita unia...zzzzzzz......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti