2012-10-03

Haniassa tapahtui

Täytyy sanoo, et Haniassa sai kyllä sivullisetkin tänä kesänä hauskuutusta Aurinkomatkojen oppaiden toimesta. Meillä oli ensin elokuussa koko Kreetan tiimin kesäolympialaiset ja sit syyskuun puolivälissä Hanian oppaiden oma versio Amazing Race -kilpailusta.

Kesäolympialaisissa (viralliselta nimeltään Chania Open Air Team Building Summer Olympics 2012) mahtava olympiakomiteamme oli kehitellyt jos jonkinnäköisiä leikkejä ja kilpailuita. Osa niistä suoritettiin ryhmissä, osa pareina ja osa yksilöinä. Ja jokaisesta sai pisteitä omaan kokonaispottiin. Oli muun muassa pantomiimia, kananmunan heittelyä, kananmunan kuljetusta suussa olevassa lusikassa, tanssia, "ralliautoilua" silmät sidottuna ja logiikkatehtävä, jossa piti vapautua parin kanssa naruista. Kesäolympialaisten tapahtumapaikkana oli Agii Apostolin puistoalue, jossa paikalliset saivat ihailla suorituksiamme, osa ehkä hieman kummastellen, osa nauruakin pidätellen... :)



Kesäolympialaiset alkamassa

Minä ja Niina koitetaan vapautua toisistamme

Pois alta! Kanamunat tulloo!

Tehtävien välissä piti aina asettua järjestykseen jonkun kriteerin esim. iän, syntymäpaikan tai kengännumeron mukaan niin, että sanallisesti ei saanut kommunikoida.


Mihinhän väliin mä kuulun...?

Olympiakomitea oli myös etukäteen ilmottanut, että jokaisen tulee valmistella joku esitys olympialaisten Talent-kilpailua varten. Mä tietty mietin jotain tanssijuttuu ekana, mut siihen tartteis musiikkia. No, toinen vaihtoehto oli laulu. Valitsin biisiksi Maamme-laulun! Mut ihan perinteinen laulu tuntu vähän tylsältä... joten päätin näytellä sen samalla ja ottaa mukaan vähän rekvisiittaa. No tää esitys uppos yleisöön ja arvovaltanen komitea valitsi mun esityksen parhaaksi ja voitin Talent-kisan :D Kisassa oli kyl hienoja esityksiä. Oli imitaatiota, stand up-komiikkaa, kykyjen esittelyä, laulua, vitsinkerrontaa, räppäystä ja jos jonkinlaisia taitoja. Joten voitto tässä seurassa oli mulle suuri kunnia! :)


Raju Talent-puristus menossa...

... ja urakka ohi!

Palkintojenjaossa jokainen sai hienon diplomin ja koko olympialaisten voittajaksi suoritui Katja. Mä sain Talent-kisan voitosta hienon kruunun ja mun työkaverit sano, et näytin se päässä ihan puolalaiselta missiltä ahhaha :D


Minä, mun kruunu ja olympiakomitean arvovaltainen tuomari Anne

Koko meidän olympiaporukkamme

Täytyy sanoo et oli kyl hauska ilta vertaansa vailla (tai no niinhän mä sillon luulin, mut vielä lisää hauskaa oli tulossa!) ja kun kisat oli kisailtu ja palkinnot jaettu, tilattiin pizzaa ja syötiin ne puistossa porukalla. Ja tiimihenki sen kun nousi kohisten!

Jos ei kesäolympialaiset vielä ollu tarpeeks hauska tapahtuma, niin ehkä vielä parempaa oli tulossa :) Eli Amazing Hania 2012!! Se oli täysin meidän mahtavan organisaattorin Janin eli Jannis Mikkonakiksen käsialaa. Ja järjestelyt pysyvät kyl salassa osallistujille ihan loppuun saakka, niin salamyhkästä toiminta oli!

Amazing Hania alko meidän toimistolta ja siellä jaettiin joukkueet. Jokaiselle oli painatettu t-paita omalla nimellä ja t-paidan värin mukaan jakaannuttiin joukkueisiin. Mä olin keltasessa tiimissä, yllätys yllätys... tuli deja vu -tunne vuoden takaa opaskurssilta. Sillonkin sain tunnustaa samaa väriä. Mun tiimiin tuli Anhe, Oskari eli Jutta ja Ville alias Jukka. Jokaisella piti olla omannäkösensä hattu päässä kisan ajan. Tyylejä oli monenlaisia...


Meidän tiimi + Lion-pyörävuokraamon Nikos

Saatiin aluks käsiimme paketti, missä oli ohjeita paperilla, tehtäviä ja tehtävien suorittamiseen tarvittavia (ja ehkä vähän vähempi tarpeellisiakin?) välineitä. Piti kulkee rastilta rastille ja suorittaa tehtäviä, joista saatiin pisteitä. Kyseessä ei ollut nopeuskilpailu vaan voitto ratkes pisteillä, mitä tehtävistä oli saatu. Matkan varrella meidän piti tehdä kreikkalainen salaatti, vaihtaa polkupyörän kumi, tehdä drinksu, paistaa pannukakku ja harrastaa joogaa Hanian keskustassa. Muita sivutehtäviä mitä piti suorittaa koko matkan ajan oli mm. halata ohikulkijaa (mehän Anhen kanssa halata rysäytettiin paikallisia poliisisetiä :D), kerätä naisten käyntikortteja, saada joku mies lahjottaa meille kalsarinsa ja muuta vastaavaa. Sit oli myös kirjallisia tehtäviä, missä vaadittiin raakaa tietoa. Mut jos ei tietoa aina ollu, niin hauskat arvauksetkin kelpasivat.


Jukka sai pyöränkumin vaihdettua, jee!

Jutan tekemä drinksu Nektar Beach -hotellilla: Sex on the Nektar chair!

Mun taidonnäyte pannukakun tekemisestä


Joogaa Hanian suihkulähteellä: uusi jooga-asana "Flying Elephant"


Matka päättyi lopulta Haniaan Apothiki kahvilaan, ja siellä oli palkintojenjako. Meidän tiimi oli voittoisa, ja palkinnoksi saimme - ei enempää eikä vähempää kuin - keltaiset kumiankat!!! WOW!!! Kaikki saivat myös mitalit, joissa luki winner. Täytyy sanoo, et Amazing Hania oli kyllä todella amazing... :)))


Mahtavat palkintomme (tuo keskimmäinen ei kuulu joukkoon...)


Amazing Hania... oli ihan sikakivaa!! :))))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti