2011-12-22

Illanvietto Cape Panwalla

Viime sunnuntaina yksi meidän opas Mali oli kutsunut meidät miehensä Peterin kanssa viettämään iltaa Radisson hotelliin Cape Panwalle. Otimme porukalla sinne tilataksin. Paikka oli aivan mahtava – maisemat oli todella upeat ja ilmapiiri rauhallinen. Ensin vietettiin aikaa yksityisvillalla jutellen, nauttien näkymistä ja maistellen viiniä ja camparia appelsiinimehulla. Säiden jumala päätti hieman räväyttää vettä taivaalta, mut se ei menoa haitannut. Osa lähti uimaan, mutta itse jätin sen tällä kertaa väliin.
Aurinkomatkojen oppaita kuusen juurella
Minä ja taustalla upea Andamaanienmeri
Radissonin privaattivilloissa on omat pikkualtaat ja upeat näkymät
Palmut huojuvat illan hämärtyessä
Kun uimarit oli tehneet kierroksensa, illallinen kutsuikin jo meitä hotellin ravintolassa. Meille oli varattuna pöytä ulkosalta katoksen alta. Illan isäntä ja emäntä oli jo etukäteen suunnitellut meille alkupaloiksi sushia. Maistelimme eri makuja: tonnikala, lohi ja katkarapu, tietysti soijalla, inkiväärillä ja wasabilla terästettynä. Alkuun syötiin myös ihan taivaallisen makuiset tom yam seafood keitot. Näitten jälkeen vatsat alkoi jo olla täynnä, mutta pöytään tuli vielä japanilaisia vartaita ja niiden tilalla itse sain valkosipulilla maustettuja kasviksia. Tietysti jälkiruualle oli ihan eri vatsa, ja Anun kanssa otettiin puoliksi juustokakku ja kookoskakku hedelmillä. Nam nam J Illan kruunasi filippiiniläinen duo, joka lauloi ja soitti kitaraa. Esittivät meille muun muassa Besame Mucho ja All You Need Is Love. Olivat kyllä melkoisia taitureita!
Tom yam -keittoa länsimaisesti maustettuna
Filippiiniläiset virtuoosit
Suklaakuorrutteinen juustokakku - nams, nams :)
Ilta oli todella mieleenpainuva. Ennen kaikkea paikan kiireetön ja rauhallinen ilmapiiri loi koko porukallemme ihanan irtioton arjesta. Maistuvat ruoat hyvässä seurassa lempeän merituulen puhaltaessa – jälleen kerran piti todeta, että aika täydellistä J Kiitokset Malille ja Peterille ihanasta illasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti