2011-10-20

Don't be a woman that needs a man. Be a woman a man needs.

Tänään aamulla kännykkäni hälytti, että pitäisi ottaa eväät töihin mukaan. Yleensä syön työpaikkani Sodexo-ruokalassa, mutta tsekkaan aina ruokalistan maanantaisin, että löytyykö joka päivälle mulle sopiva lihaton vaihtoehto. En ole siis syönyt lihaa n. 18 vuoteen (laskin juuri eilen ja siitä on todellakin NOIN kauan!!) Aloitin lihattoman ruokavalion lukion ekalla luokalla. Yhtenä päivänä meillä oli äidinkielen tunnilla aiheena mielipiteiden perusteleminen ja esimerkki oli kasvissyönnistä. Siinä oli vaan niin hyvin se asia perusteltu, että siltä istumalta päätin lopettaa lihan syömisen. Menin kotiin ja ilmoitin äitille, että sorry vaan, mut muhun ei enää sun lihapadat uppoa :D Äiti sai sitten suostuteltua mut kuitenkin edelleen syömään kalaa, mikä olikin ihan järkevä valinta, sillä tykkään kalasta tosi paljon. Ja niin tuo päätös on pitänyt ihan näihin päiviin saakka. Eipä sitä koskaan arvaisi, miten vaarallisia normaalit äidinkielentunnitkin voivat olla... Ehkäpä joskus kerron tästä ruokavaliostani hieman lisää, mutta nyt tämä juttu vähän lipesi käsistä, sillä minun piti vain kertoa, että tänään sitten tuolla Sodexolla tarjoilivat vain hernekeittoa ja jotain muita mulle soveltumattomia lounasvaihtoehtoja, joten otin evääksi eilen tekemääni spaghettia + kastiketta. Niin ja tietysti ruisleipää. Sitä pitää syödä nyt niin kauan kuin vielä voin!

Töissä olikin hieman kiirettä tänään, kun kollegani lähti jo pidennetylle viikonloppuvapaalle ja mulle jäi sitten hänenkin hommia hoidettavaksi. Siinä sitten väsäsin yhden Venäjän rekan vientipaprut. Ja sit pomo soitti jostain reissun päältä ja antoi vielä lisää hommia. Ei käynyt sitten aika pitkäks tänään! Töistä kotiuduttuani aloin pakkaamaan keittiöstä astioita laatikoihin. Siis sellaisia astioita, joita en enää usko tarvitsevani. Siinä täyttyikin kolme isoa pahvilaatikkoa melkeinpä pelkistä Tupperin astioista (olin joskus vuosikausia sitten Tupperware-myyjä, ja siksi mulle noita muovikippoja on kertynyt melkoisesti). Sitten pistin neljät kengät pesukoneeseen. Muun muassa yhdet Manchesterin Primarkista ostamani mustat saappaat (sellaista jännää säämiskämateriaalia), joille joku nimeltämainitsematon miespuoleinen henkilö viime vuonna firman pikkujouluissa kaatoi siideriä ja olin jo ajatellut, että hyvästi saappaat! Mutta tänään päätin, että ei se mitään ota jos ei annakaan ja iskin ne kaksien lenkkareiden ja yksien muovisten rantatohveleiden kanssa pyykkikoneeseen. Ihan vaan kylmän viileesti! :D Ja kun niitä sieltä sitten nostelin kuivumaan, niin ainakaan vielä en havainnut mitään tuhoa tapahtuneen, eli elättelen suurta toivoa, että saappaista tulee vielä ihan priimaa käyttökamaa... tosin ei Thaimaan reissulle kuitenkaan!!

Jaahas, se on taas ilta venähtänyt aamuyön puolelle ja olis jo korkea aika lähteä nukkumaan. Etenkin kun huomisaamuna at 8.30 sharp pitää olla taas siellä yhdessä rääkkäyslaitoksessa... eli hammashoitolassa :P

Nighty night!! :)

Thought of the day

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti