2011-10-18

I'm not a morning person

En ole todellakaan aamuihminen. Tästä syystä onkin hyvä, että asun yksin, sillä on kiva kun ei tartte aamulla puhua mitään eikä kellekään. Ottaa vaan niin päähän, kun pitää nousta ylös :D Siksi saankin raahattua itseni töihin aina toinen toistaan myöhäisempänä ajankohtana. Johtuu ehkä siitä, että mulla menee yleensä aika myöhään valvoessa. Siis kyllä mä saisin itseni ylös jos olis pakko lähtee johonkin, ja tiedän et jatkossa mun pitää muuttaa mun rytmiä ja tottumuksia. Mieluiten kuitenkin valvon myöhään ja nukun myöhään. Mikäs sen mukavampaa :)

Töissä on ollut ihan normipäiviä, ei mitään uutta ja ihmeellistä. Tänään menin töistä suoraan taas salille body-tunnille. Joo, takareidet oli edelleenkin tosi kipeet ja rintalihakset myös jonkun verran. Päätinkin tehdä vähän kevyemmillä painoilla tänään. Ois varmaan pitäny ottaa tunnin jälkeen pienet palauttavat crosstrainerilla tai vastaavalla, mut en jaksanu. Saas nähä mikä on olotila huomisaamuna. Mut aamun saa muutenkin paremmin käyntiin kun tekee aamuvenyttelyt sängyssä. Venyttelen lähinnä jalkoja ja selkää ja teen muutamia vetreyttäviä liikkeitä. Siinä sit sopivasti herää sen verran, että voi alkaa jo harkita sängystä ylös nousemista.

Katselin tuossa just Paratiisin, ja siinähän oli yks tuttukin, nimittäin Laura-opas Haniasta. Juttelinkin hänen kanssaan siellä ja hän kertoi olleensa monta talvea Phuketissa. Hän olikin oikeen huimapää, sillä kävi tuossa ohjelmassa hyppäämässä benji-hypyn. Vau! Taitas jäädä itteltä tekemättä...

Good night, sunshine!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti