2011-10-19

Voi tätä maailman menoa

Sain tänään Facebookissa vihiä, että jotain epätavallista on tapahtunut Turkissa. Jännä juttu, mutta nykyään kuulen aika monet uutiset FB:n kautta... Sosiaalisesta mediasta on tullut tärkeä tiedotuskanava ja siellä ihmiset ottavat aktiivisesti kantaa moniin juttuihin. Iltalehden sivulta sitten etsimällä etsin ja löytyihän sieltä juttu. Ja sitten luin asiasta myös Hürriyetin verkkosivulta. Kurdistanin työväenpuolue PKK:n taistelijat ovat murhanneet 24 turkkilaista sotilasta Kaakkois-Turkissa. PKK on siis kurdeille autonomista asemaa Turkissa vaativa puolue, jonka mm. EU on luokitellut terroristijärjestöksi. Turkin armeija lähti jäljittämään kurditaistelijoita Irakin puolelle ja on pommittanut kurdien asemia Pohjois-Irakissa. Turkin presidentti Abdullah Gül on antanut lausunnon, jonka mukaan kosto tulee olemaan suuri. Kurdikysymykseen sen enempää kantaa ottamatta (en ota asioihin kantaa tuntematta faktoja tarkemmin) voin kuitenkin sanoa, että tällaiset terroriteot ovat aina tuomittavia. Pelkään, että tämä aiheuttaa koston kierteen :(


Näitä terrorismin tuomitsevia avatareja alkoi näkyä tänään FB:ssa
 Paljon parempia uutisia ei sitten ollut tänään luvassa Thaimaankaan suunnalta. Siellä seitsemään Bangkokin pohjoiseen kaupunginosaan on annettu tulvavaroitus. Ihmisiä on kehoitettu siirtämään arvotavarat yläkerroksiin ja asukkaita myös varaudutaan evakuoimaan.

Mitä sitten tänne Muurameen kuuluu? Töissä same old same. Töiden jälkeen menin taas Kuntoriiheen ja tällä kertaa kävin Dance with Madonna -tunnilla. Siis tanssillista liikuntaa Madonnan musiikin tahtiin ja paljon kaikenlaisia Vogue-käsiä. Siinä oli taas koordinaatio koetuksella. Tunnin jälkeen kipaisin R-kioskille hakemaan tänään ilmestyneen Aurinkomatkojen ensi kesän lomaoppaan (vink vink kaikille muillekin, että tänään tulivat ensi kesän matkat tutkittaviksi myös nettiin Aurinkomatkojen sivuille, myynti alkaa 26.10.) ja sitä jo tässä illan mittaan olen selaillut ja katsellut, että minkäslaista tarjontaa siellä ensi kesänä onkaan :) Kävin myös kaupassa ja kotiuduttuani kokkailin spaghettia ja tonnikalakastiketta (mun yks lemppariruoka!)

Sorry, kun tänään jutut meni aika poliittisiksi. Olen ihmeekseni huomannut, että mua on alkaneet kiinnostaa maailman tapahtuman aikasempaa enemmän. Mun pitää tunnustaa, että en edes yleensä ole lukenut sanomalehtiä, mut nyt olen alkanut lueskella juttuja netistä. Hmm, huolestuttavaa käyttäytymistä... Onkohan musta tullut vanha? Ehkä kuitenkin vain valveutunut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti