2011-10-14

Hankintoja

Eilisiltana lähdin Jyväskylään tekemään hankintoja reissua varten. Ensin menin kuitenkin Muuramen Osuuspankkiin ja kävin sulkemassa yhden turhan tilin, jota en ollut käyttänyt vuosikausiin, eikä siellä rahaakaan juuri ollut. Sen jälkeen ajoin Keljon marketeille ja ensin vein kolmet korkkarit suutarille, koska ne tarvitsivat uudet korkolaput. Tämän jälkeen menin apteekkiin ja ostin maitohappobakteereita. Ajattelin syödä niitä alkuun, jotta vatsa tottuisi uuteen bakteerikantaan. Mukaan sieltä tarttui sitten myös rakkolaastareita, rakonestopuikko ja sk50 aurinkovoide. Elkää nyt naurako, mutta mä oikeesti kärtsään niin herkästi, että ajattelin alkuun käytellä tuommoista tosi korkeaa suojakerrointa. Sitten kävin vielä Prismassa, Citymarketissa ja Mekassa kattomassa työkenkiä, ja yhdet potentiaaliset löysin, mutten vielä ostanut. Mut ostin kuitenkin semmosen pikkusen palovarottimen (ajattelin et ei taida kuulua siellä Thaikkulassa vakiovarustukseen ja meidän EA-kurssin vetäjä suositteli ottamaan oman mukaan) ja avokassukkia.

Tän jälkeen ajoin kaupunkiin ja käväsin Andiamossa ja Zatzassa - tuloksetta. Sitten hoksasin mennä Aleksi 13:een ja sieltä melkein ostin yhet Espritin ruskeet korkkarit, mut sit päädyin loppujen lopuksi ostamaankin Gaborin 50% alennuksessa olleet ruskeat sandaalit, koska ne oli niin hyväntuntuiset jalassa. No, hintaa niille jäi vielä 45 euroa tuon alennuksenkin jälkeen... Noi kengät ei ehkä ihan viimesintä trendiä olleet, mut ajattelin, et pääasia et on hyvät jalassa ja mietin et noita voin pitää sit retkillä ja hotellipäikillä, kun meillähän on semmoset tummanruskeet alaosat (hameet ja sortsit), ni passaa hyvin niitten kanssa. Mut transukengät jäi edelleen ostamatta (heh opasslangi on jo tarttunu muhun, tarkotan tietystikin lentokenttäkuljetuksella käytettäviä kenkiä :D) Tän jälkeen kävin vielä Sokoksella ja Anttilassa, ja jälkimmäisestä mukaani tarttuikin matkasilitysrauta, joka oli alennuksessa 15 euroa ja semmonen kevyempi Remingtonin pantterikuvioinen hiustenkuivaaja myös alennuksessa 25 euroa.

Tänään töitten jälkeen lähdin sitten hakemaan kenkiä Prisman suutarista. Tuskin noita kaikkia kenkiä edes mukaan reissuun otan, mut halusin vaan nyt laitattaa ne kuntoon. Samalla kävin Prismassa ja ostin sit ne ruskeet avokkaat, joita jo eilen siellä katoin. Eivät ehkä olleet nyt maailman parhaat, mut hinta ratkas, kun maksoivat "vaan" 30 euroa. Kaikki muut kengät mitä olin kokeillut oli kyl paljon kalliimpia. Ja sit kun en ole ihan varma, et millasia transukenkiä siel Thaikuissa käytetään, ni en viittiny niihin ihan omaisuutta panostaa. Jos saa käyttää sandaaleita ni käytän sit niitä Gaboreita, jotka ostin eilen. Sit tein siinä Prismassa vähän ruokaostoksia ja päätin et tänään mulla on pizzailta. Nyt vaan täs sohvalla löhöön ja rupeen kattoo boksilta tallentamaani Matkapassi-ohjelman Turkista kertovaa jaksoa. Eiku adios ja pirtsakkaa perjantai-iltaa!!



Tähän loppuun vielä Mustafa Cecelin ihana Dön <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti