2011-10-24

Työlupaa odotellessa...

Tänään selvis sitten työluvasta sen verran, että viivästystä on odotettavissa. Thaimaan työministeriö on kuulemma veden ympäröimä ja alustavasti lupia on varovaisesti lupailtu ensi viikolle. Mitään varmaa tietoa ei ole olemassakaan. Tämä tarkoittaa sitä, että joka tapauksessa lähtö tulee viivästymään, koska viisumin saamiseenkin menee vielä 4 työpäivää siitä kun työlupapaperit ovat tulleet. Ei auta muu kun odottaa ja odottavan aikahan on tunnetusti pitkä! Tulvienkaan osalta ei Thaimaahan ole luvassa helpotusta, sillä niiden on ennustettu kestävän vielä viikkoja. Ja tulvat uhkaavat tällä hetkellä vakavasti jo pääkaupunki Bangkokia. Luin Bangkok Postin sivulta, että jossain päin oli räjäytelty pommejakin tavarataloissa ja seitsemän ihmistä oli kuollut, joista yksi odottava äiti. Kamala tapaus. Jutusta ei kylläkään käynyt ilmi, mikä intressi näitten räjäytysten taustalla edes oli. Myös krokotiileja on tullut tulvavesien mukana ja niitä onkin ammuttu hengiltä, jottei niistä koituisi ihmisille vaaraa. Jotain ruumiita oli jo löytynyt, mutta kuolinsyy oli edelleen epäselvä. Mutta Phuketissa aurinko paistaa ja tulvista ei ole tietoakaan. Thaimaan tilanne ei pelota minua ja olen kyllä valmis lähtemään heti, kun vain pääsen.

Tänään illalla otin urakaksi purkaa atk-kulmapöydän, jota en saanut kaupaksi ja jonka nyt sitten varastoin iskän vinttiin. Se on Ikean tee-se-itse mallia joten uskoin selviäväni urakasta. Kyllähän siinä melko lailla ruuvattavaa oli, mutta niin se vaan on nyt osissa. Totesin, että ruuvimeisseli, kuusiokulma-avain ja jakoavain pysyivät meikäläisellä kädessä :D Tosin peukalo on vähän kaikesta vääntämisestä ja kääntämisestä hellänä :O

Tänään hoitelin muitakin asioita. Irtisanoin kotivakuutuksen, päivitin matkapuhelinliittymäni (mm. irtisanoin matkanetin). Samalla ilmoitin osoitteenmuutoksesta. Irtisanoin myös mobiililaajakaistani päättymään marraskuun puolen välin tienoilla. Koska sopimuskautta olisi ollut vielä reilu vuosi jäljellä, laskuttaa operaattori multa nettitikun. No minkäs teet, pakkohan se on sitten maksaa. Ja voihan sitä sitten käyttää jatkossa, jos joskus on tarvetta. Lisäksi tein e-laskusopimuksia nettipankissa, jotta paperisia laskuja mulle ei pitäis nyt sitten enää pahemmin tulla. Höh en tiedä, miksi en ollut jo aikaisemmin tehnyt enemmän noita sopimuksia. Sähkölasku ja tv-lupamaksu mulla on ollut siellä jo aiemmin, mutta paljon on tullut vielä paperisia laskuja. Ihan turhaa paperin tuhlausta!

Tässä loppuun muutama kuva tältä päivältä. Good night, sleep tight :)




Pöydän purkamista
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti