2011-10-12

Suomeen tulossa ennätyskylmä talvi :D :D

Täällä on vaan satanut, satanut ja satanut. Ihan KOKO ajan. Ja eilen Iltalehden otsikot repivät, että tiedemiehet ennustavat ennätyskylmää talvea ja oikein hyytäviä pakkasia Pohjois-Eurooppaan. En voinut olla nauramatta - anteeksi nyt vaan!! Tänään olin töissä koko päivän ihan jäässä ja kun menin ulos, niin jäädyin vielä enemmän (siellä oli +7 astetta lämmintä). Totesin kuntosalille ajellessani, että mua ei vaan ole tehty näihin lämpötiloihin. Piste.

Nyt olen taas aktivoitunut liikunnan osalta. Maanantaina olin zumbassa, eilen bodyssa ja tänään dance-tunnilla. Kaikki nämä siis meidän kylän omassa kuntokeskuksessa. Oi ja voi, sitä tulee ikävä. Saa nähdä, millaista liikuntaa siellä Thaikkulassa pääsen harrastamaan. Kyllä siellä ainakin kuntosaleja on, jos ei muuta. Niin ja ainahan on hyötyliikunta! :) Sitä tullee oppaan työssä hieman enemmän kuin tässä nykyisessä toimistotyössäni.

Iltaisin olen koittanut lueskella netistä juttuja Thaimaasta ja etenkin Phuketista. Nythän Thaimaan pohjoisosissa jyllää pahat tulvat, kun monsuunisateet ovat olleet rankkoja ja vuorovedetkin tekevät oman osansa. Tulvat ovat pahimpia vuosikymmeniin ja uhkaavat jopa Bangkokia, joka sijaitsee erittäin alavalla alueella. Hiekkasäkkimuureja pystytetään Bangkokin turvaamiseksi ja tietystin Bangkokin lentokentän suojelemiseksi. Etelä-Thaimaassa ei vielä ole tulvinut, mutta jos Bangkokin kenttä jouduttaisiin sulkemaan, niin vaikuttaisi jo aika paljon Thaimaan matkoihin. Todennäköisesti itsekin sinne lentelen sitten aikanaan Bangkokin kautta.

Tähän loppuun vielä muutama fiiliskuva Kreetalta... (sori huono kuvanlaatu, kun nää on kännykkäkameralla otettu)


Matkalla Chilimoudoun vuoristokylään

Illan lammaspaistit muhimassa Lemonia-tavernan pihauunissa

Tavernan isännän itsensä väsäämiä kreikkalaisia soittimia


Tanssiesitys

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti